Frukostföreläsning: Från Shanghai till Svedala 14:e september med Henrik Mitelman

Alla händelser i kalendariumet
mpya logo

mpya kalender ikon14 Sep 2018

Malmö

Från Shanghai till Svedala med Henrik Mitelman

Henrik Mitelman är en prisbelönt krönikör i Dagens industri. Nyligen utsågs han till Sveriges bästa ekonomijournalist. Dessutom är han något så ovanligt som en oberoende analytiker med förflutet som analyschef på SEB. Under årens lopp har Henrik gjort sig känd som en entusiastisk föredragshållare som gärna talar om globala megatrender, ett ämne han har skrivit mycket om. Henrik jobbar mycket i Asien, något som präglar hans syn på både hot och möjligheter.

Följ med på en fartfylld resa, från Shanghai till Svedala med stopp på vägen! Dessutom utlovar Henrik att avslöja vem som spelar huvudrollen i världsekonomin år 2030. Han har träffat henne.

När, var, hur

  • Dag Fredagen 14/9
  • Start Frukost 07:30
  • Plats STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö
  • Hur Henrik Mitelman föreläser 08:00 – 08.45

Anmälan till frukostföreläsningen sker till per.cato@mpya.se. Antalet platser är begränsade

Möt Henrik Mitelman

Oberoende analytiker, rådgivare, prisbelönt krönikör i Dagens industri, föredragshållare, moderator, programledare för Börsrådet på DiTV och styrelseledamot. Henrik Mitelman var tidigare chefsstrateg och global chef för SEBs topprankade analysavdelning. Vid ett flertal tillfällen har han blivit utsedd till Sveriges bästa analytiker.

  • 2013 fick Henrik Mitelman pris som ”Årets moderator” av Financial Hearings.
  • 2015 utgav han tillsammans med bl a Alexander Bard och Sofia Ulver boken Tillväxt & Trender.
  • 2017 erhöll han priset som Sveriges bästa ekonomijournalist av Financial Hearings.
  • 2018 erhöll han priset som Sveriges bästa ekonomijournalist av Hallvarsson & Halvarsson.

När han inte skriver, reser eller håller låda på olika evenemang syns han ofta på tennisbanor i Stockholm och Ystad. Bäst trivs han i Abbekås på den skånska sydkusten. Sedan 2015 är Henrik styrelseledamot i Svenska Tennisförbundet. Sedan år 2017 är han också styrelseledamot i Grand hotell i Lund.