Frukostföreläsning: Från flykting till företagare - Arash Gilan digitaliserar världen

Alla händelser i kalendariumet
mpya logo

mpya kalender ikon26 Apr 2019

Malmö

Återuppfinn dig själv eller dö skriver Arash Gilan i boken Get Digital or die trying och det är en provokativ tanke, men likväl en kraftfull sanning. Förändring är det enda som är konstant och det finns inget mellanläge. Utan utveckling dör vi som varelser men även som organisationer och företag. Sanningen är att digitalisering har förändrat precis allt och likt evolutionen så handlar det om anpassning eller att dö.

Konsultföretaget Accenture fastslår att just digitalisering är orsaken till varför över hälften av USA:s Fortune 500 bolagen inte längre existerar. Digitalisering är därmed orsaken till att ett antal branscher befinner sig i kris och långt fler kommer dit inom ett par år. Men vad ska man göra och hur ska man gå tillväga?

Välkommen till en spännande föreläsning kring det digitala men även kring det som inte kan digitaliseras.

När, var, hur

  • Dag:  Fredag 26 april
  • Start: Frukost 07:30
  • Plats: Nordenskiöldsgatan 24, Malmö
  • Arash Gilan föreläser 08:00 – 09:00

Om Arash Gilan

Arash Gilan är medförfattare till bästsäljande boken inom digitalisering GET DIGITAL - or die trying. Han är en flitigt anlitad föreläsare, både nationellt och internationellt inom digitala medier, innovation, ledarskap och marknadsföring. Arash är medgrundare och VD för en av nordens största digitala byråer, Viva Media Group.

Anmäl dig här