Frukostföreläsning: Arbeta tillsammans inte bara samtidigt med Linda Hammarstrand 6 mars

Alla händelser i kalendariumet
mpya logo

mpya kalender ikon06 Mar 2018

Stockholm

Arbeta tillsammans inte bara samtidigt

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur som syns på sista raden. Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar.

Välkommen till en inspirerande föreläsning under temat ”En stark och levande företagskultur gör er unika, attraktiva och framgångsrika”. Det som gör företag ledande är deras förmåga att samarbeta och dela kunskapen om det man gör. Vi måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt. Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Forskning visar att det är de starkt värdegrundsbaserade företagen som är de mest attraktiva.

  • Dag: Tisdagen 6 mars
  • Start: Frukost serveras från 07:30
  • Plats: Vasagatan 7A, Stockholm
  • Linda Hammarstrand Inspirerar 08:00 - 09:00

Varmt välkommen!

Anmälan till frukostföreläsningen sker till peter.cucarano@mpya.se, antalet platser är begränsade

Om Linda Hammarstrand

Linda har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena sfären. Hennes senaste uppdrag var att levandegöra Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över på direkt uppdrag av Stenas ägare, Dan Sten Olsson. Sedan två år tillbaka har Linda varit Director of Passion och en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon har ansvarat för företagskulturen och för att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare.