Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Redovisningsekonom till Efva Attling

Redovisnings­ekonomStockholm

Välkommen till det händelserika och dynamiska bolaget där kreativiteten står i fokus. 

Är du en nyfiken och engagerad redovisningsekonom som gillar att vara en del i ett händelserikt bolag? Vill du vidareutveckla dina kunskaper i ett bolag där kreativiteten är i fokus? Då kan tjänsten som redovisningsekonom hos Efva Attling vara rätt tjänst för just dig!

Efva Attling öppnade sin första ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Söder i Stockholm. Efter snabb expandering köpte hon även grannlokalen och inredde sin första butik. Efvas smycken blev snabbt populära bland Sveriges mest trendiga personer och när Madonna syntes bära halsbandet Homo Sapiens var framgången ett faktum. Smyckena har blivit allt mer populära och bolaget finns etablerat i över tio länder, genom åtta konceptbutiker, 200 återförsäljare och egen e-handel.

I rollen som Redovisningsekonom kommer du arbeta brett inom redovisning med allt från kund- och leverantörsreskontra, utlägg, momshantering, löpande redovisning samt månadsbokslut. Beroende på din erfarenhet kan även uppgifter såsom årsbokslut och att upprätta årsredovisning vara en del av ditt ansvarsområde.

Du kommer att ansvara för det norska och finska bolaget.  Du kommer även sköta reskontran i det svenska bolaget. Ekonomiavdelningen består av dig och CFO och ni kommer ha ett tätt och nära samarbete. Uppgifterna kommer att variera från högt till lågt och du kommer att vara en viktig del av verksamheten och ha många kontaktytor i bolaget samt med extern lönebyrå. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik!

Efva Attling sitter i fina lokaler i Münchenbryggeriet på Söder och du rapporterar till CFO. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kund- och leverantörsreskontra inkl. avstämning av inköpsfakturor mot inköpsorder
  • Löpnade bokföring
  • Momshantering
  • Intercompany avstämningar
  • Avstämning och kvalitetssäkring av löner i FI (löneadministrationen sköts av extern byrå)
  • Avstämningar och månadsbokslut för bolagen i FI och NO
  • Vara delaktig i upprättande av årsbokslut samt årsredovisning
  •  

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker efter dig som trivs i sin roll som redovisningsekonom. Som vill vara där det händer och där den ena dagen inte är den andra lik. Samtidigt är det ju otroligt tillfredsställande att bara grotta ner sig i redovisningsfrågor emellanåt. Du är månadsbokslutssjälvständig och har jobbat i flera år med ovanstående arbetsuppgifter. Vidare är du process- och systemintresserad och har du mycket goda kunskaper i svenska, engelska samt Excel. Har du erfarenhet från detaljhandeln, erfarenhet från finska eller och/eller norska bolag samt MS Dynamics Business Central är det meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du lösningsorienterad, ansvarstagande, proaktiv samt har ett prestigelöst sätt. Du är en lagspelare, serviceinriktad och kommunikativ samt trivs med ett agilt arbetssätt.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så vänta inte med ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Efva Attling med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se 076-013 28 00 eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se 070- 842 13 77.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Efva Attling

Efva Attling öppnade sin första ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Söder i Stockholm. Efter snabb expandering köpte hon även grannlokalen och inredde sin första butik. Efvas smycken blev snabbt populära bland Sveriges mest trendiga personer och när Madonna syntes bära halsbandet Homo Sapiens var framgången ett faktum. Smyckena har blivit allt mer populära och bolaget finns etablerat i över tio länder, genom åtta konceptbutiker, 200 återförsäljare och egen e-handel. Företagets framgång beror till stor del på dess hängivenhet till företagets vision och affärsidé, att skapa unika smycken och design ’with a thought’, som i en värld av stress och måsten förhoppningsvis kan inspirera människor och göra någon lite lyckligare. Målsättningen är att göra smycken som är stilfulla, vackra och inspirerande på samma gång. De kallar det: ”Beauty with a thought”, skönhet med en tanke.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv